• nybjtp

Kontrol kualitas

Kontrol kualitas

Quality-Control-Plan

Dokumén Rujukan

1. Impor Test spésifikasi
2. Prosedur Tés spésifikasi
3. Spésifikasi las
4. Spésifikasi perlakuan panas
5. Seal Ring Machining spésifikasi
6. ngumpul spésifikasi
7. Hydro Test spésifikasi
8. Spésifikasi lukisan
9. Test Final jeung spésifikasi Inspection
10. Spésifikasi Pangiriman bungkusan

Catetan spésifikasi

V Inspeksi Visual
D Diménsi Inspection
H Inspeksi teu karasa & Test
C Uji Karakter Kimia
Uji Karakter Mékanis PH
F Test Final & Inspection
PT Uji Infiltrasi & Inspeksi

Rékam Kualitas

11. Impor Test Rékam
12. Sertipikat Kualitas Mitra
13. Bagian Test & Inspection Rékam
14. Ngumpul Test & Inspection Rékam
15. Las Test & Inspection Rékam
16. Hydro Test & Inspection Rékam
17. Sertipikat Kualitas Produk
18. Teken Waktos-Suhu Mitra
19. Tés Final & Inspection Rékam

Syarat Kontrol Kualitas

1. Produk Tandaan, Test & Inspection Propinsi nurutkeun(TG/QP13-2002).
2. Perlakuan Produk teu mampuh urang nurutkeun
(TG/QP18-2002)
3. Prosés Machining nurutkeun Relate Drawing jeung Téknis Machining Card.